Websponsorer
NYT MEDLEM - Indmeldelse online - klik på logo nedenfor
SMT Debatforum
Betingelser
Brugervejledning
Link til forum
SMT Webshop
SMT-Lysavisen ...


SMT Debatforum - Betingelser

Betingelser for anvendelse af SMT Debatforum                                                       

 

Betingelserne gælder, når du som bruger på www.smt-silkeborg.dk deltager i debatter her på sitet.

 

Du står selv til ansvar for, hvad du skriver

Så enkelt kan det siges. Du står altså selv til ansvar for, hvad du skriver – og du må ikke misbruge andres ord. Herunder følger en nærmere beskrivelse af regler på SMT Debatforum.

 

Generelle betingelser

Debatforum er til for brugerne af www.smt-silkeborg.dk – dvs. du skal have bruger login for at

skrive i debatforum, men alle har som udgangspunkt læseadgang, dvs. også gæster på sitet.

 

Webredaktionen forbeholder sig ret til at slette indlæg, der intet har med det debatterede emne at gøre eller indlæg, som på grund af ordvalg eller andre forhold kan virke stødende. Det samme gælder indlæg, der i øvrigt ikke overholder betingelserne for debatforum. Hvis du mener at andre overtræder de opsatte betingelser, så kontakt venligst webredaktionen.

 

Anonymitet

Brugerne står ved navn og holdning, derfor anvendelse af bruger login. Ingen brugere er forpligtet til at svare på indlæg i debatforum.

 

Annoncering

Det er ikke tilladt at annoncere for produkter, tjenesteydelser m.v. på debatforum uden forudgående aftale med webredaktionen.

 

Dit ansvar

Du står selv til ansvar for dine handlinger. Definitionen på ulovlige aktiviteter er den samme som i resten af samfundet. Såfremt du er i tvivl om noget er ulovligt, så kontakt webredaktionen, før du handler.

 

Du er således ansvarlig for, at dine indlæg ikke på nogen måde krænker andre, er ødelæggende (for eksempel ved at indeholde computervirus), er racistiske, er strafbare eller på anden måde et brud på andres rettigheder. Webredaktionen er ikke ansvarlig for eventuelle erstatningskrav på nogle af dine indlæg.

 

Ophavsret

SMT Debatforum er omfattet af Ophavsretslovens §22 (af et offentliggjort værk er det tilladt at citere i overensstemmelse med god skik og i det omfang, som betinges af formålet) – dvs. ønsker du at dele andres tekster, programmer, billeder, musik osv. med debatforums øvrige brugere, skal du altså ikke kopiere materialet ind i dit indlæg, men linke til et sted på nettet, hvor ophavsretshaverne har offentliggjort det.

 

Du må kun benytte materiale fra debatterne til eget privat brug. Du må ikke mangfoldiggøre, kopiere, sælge eller på anden måde udnytte materialet, med mindre du får tilladelse hertil fra såvel webredaktionen som ophavsmanden. Undtaget er naturligvis materiale, som du selv har ophavsret til.

 

Webredaktionens ansvar

Webredaktionen er ikke ansvarlig for brugernes indlæg (breve, data mv.). Webredaktionen kontrollerer ikke indlæg for computervirus.

 

Ændring af betingelserne

De anførte betingelser revurderes løbende og vil til enhver tid være tilgængelig på www.smt-silkeborg.dk. Når brugerne skriver indlæg på debatsiderne, accepterer du samtidig som bruger de gældende betingelser.

 

Ophør af adgang til SMT Debatforum

Webredaktionen kan til enhver tid – helt eller delvist – afbryde adgangen til debatforum for brugere, som overtræder de gældende betingelser.

 

Webredaktionen  - 10.10.2008  

Websponsorer
Log ind
Brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Begivenheder
<< August 2018 >>
Ma Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
I dag: